Usuari an˛nim
Connectar
18/09/2021 06:09:31 Ajuntament de Tona :: Inici :: Informaciˇ de Procediment

Aj. Tona(FUE) Declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓriaNivell de Modernitzaciˇ 1. InformaciˇNivell de Modernitzaciˇ 2. DescÓrrega de formularisNivell de Modernitzaciˇ 3. Iniciaciˇ electr˛nicaNivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Nivell de Modernitzaciˇ 4. Tramitaciˇ electr˛nica

Informaciˇ
Descripciˇ ╔s el rŔgim d'intervenciˇ pel qual la persona interessada declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l'establiment i de l'activitat i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislaciˇ sanitÓria i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l'exercici d'aquesta activitat.

Se sotmeten a aquest rŔgim els establiments i les empreses alimentÓries que manipulin, transformin, envasin, emmagatzemin o serveixin aliments per a la seva venda o entrega in situ al consumidor final, amb o sense repartiment a domicili, per a colĚlectivitats, aixÝ com quan aquests subministren a altres establiments d'aquestes mateixes caracterÝstiques, i es tracti d'una activitat marginal en termes tant econ˛mics com de producciˇ, respecte de la realitzada per aquells, que es dugui a terme en l'Ómbit de la unitat sanitÓria local, zona de salut o territori d'iguals caracterÝstiques o finalitat que defineixi l'autoritat competent corresponent.

Organisme competent/responsable Ajuntament

Qui el pot demanar La persona fÝsica o jurÝdica que vol obrir un establiment on es comercialitzen o serveixen aliments, o el seu representant legal. En aquest cas s'ha de declarar la representaciˇ amb la qual s'actua.

Termini de presentaciˇ de la solĚlicitud S'ha de presentar juntament amb la comunicaciˇ prŔvia o declaraciˇ responsable de l'establiment si estÓ subjecte a algun d'aquests rŔgims. Abans de l'inici de l'activitat si l'establiment estÓ subjecte a llicŔncia.

Observacions REQUISITS PREVIS

- Presentaciˇ simultÓnia de la comunicaciˇ d'obertura o declaraciˇ responsable d'establiment.

- Haver obtingut la llicŔncia d'activitat de l'establiment si estÓ subjecte a aquest rŔgim.

ALTRA INFORMACIË D'INTER╚S

Quan el servei tŔcnic municipal, en comprovar les dades consignades a aquesta declaraciˇ responsable detecti qualsevol inexactitud, falsedat o omissiˇ ho posarÓ en coneixement de la persona titular, que tindrÓ deu dies per corregir-la i/o perfeccionar-la.

Si la inexactitud, falsedat o omissiˇ tenen carÓcter essencial el servei tŔcnic municipal elevarÓ proposta a l'˛rgan municipal competent per tal que, prŔvia audiŔncia a la persona interessada dicti un acte administratiu en virtut del qual es declari sense efecte la declaraciˇ.

Import de la taxa El que estableixi l'ordenanša fiscal.

Ordenanša Fiscal n˙m. 27

Termini de resoluciˇ No hi ha resoluciˇ

Efectes del silenci administratiu No opera

Vies de reclamaciˇ Els ordinaris del procediment administratiu


Documentaciˇ a aportar
Tipus Presentaciˇ
Formulari de declaraciˇ responsable en matŔria de salut alimentÓria: per a establiment alimentari d'acord amb el model normalitzat. Obligatori Ambdues

Normativa
RD 191/2011 Reial decret 191/2011, de 18 de febrer, sobre registre general sanitari d'empreses alimentÓries i aliments.
Descarregar fitxer

Tramitaciˇ Presencial
Descarregar
Tramitaciˇ TelemÓtica
Tramitar
Llegenda
Tipus Obligatori Obligatori Opcional Opcional
Presentaciˇ Ambdues Ambdues Presencial Presencial TelemÓtica TelemÓtica